Velkommen til Peer Gynt-hytta

VELKOMMEN TIL OSS!

Peer Gynt-hytta ligger i naturskjønne omgivelser lengst mot vest i Rondane Nasjonalpark. Hytta har servering av varme og kalde drikker, rømmevafler og diverse turproviant. Vi har også overnattingstilbud i hytter, eller du kan overnatte i eget telt.

Etter overtakelse i 1993 har Peer Gynt gjennomgått en omfattende restaurering og anlegget framstår i jubileumsåret 2018 som ferdig. Vi vil med tiden forsøke å tillegge bygningsmassen ti kvadratmeter for å ha et privat oppholdsrom. Når den tid eventuelt kommer vil «utvidelsen» være i nærheten av usynlig.

På «værdager» vil vårt lille, men gode kjøkken gjerne ha kapasitetsproblemer; – vi håper våre kunder bærer over med noe ventetid. Til gjengjeld er vaflene rykende ferske!

COVID19

For å ivareta smittevernreglene blir sommersesongen utenom det vanlige: All servering vil foregå ut gjennom vindu/dør. Våre lokaler er små og kafeen vil derfor være fysisk stengt. I tilfelle regn vil det altså ikke være mulig å søke ly innendørs. Hytteutleie går som vanlig, men vi ber våre gjester være ekstra påpasselig med renhold. Håper på forståelse for de ulempene dette medfører, og ønsker alle velkommen! Vi åpner 1.7.21

Ønsker du å smake Rondanes beste vafler må du huske kontanter! Vi har foreløpig ikke lykkes med å få på plass betalingsterminal.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.